The Doyok Style?


Ini semua gara2 mummy bully Ash suruh testing baju baru yang Atuk Pink Panther bagi dulu semalam....Eh semalam... ngeee...^_^.... Abah cakap ini adalah The Doyok Style... Ye ke?

Ash tak kenal pun siapa Wak Doyok ni... ^_^... Abah dengan Mummy kenallah... Lepas tu Mummy Google dan tunjuk kat Ash... 

Ooo ini rupanya Wak Doyok... 

Source Extracted from Google

Source Extracted from Google

Source Extracted from Google

Hurmm mungkin sebab Mummy button baju Ash sampai atas dan atas sebab tu Abah kata this is The Doyok Style... 

Eh tapi tak samalah... button ajer yang sama... ^_^... Wak Doyok ada misai dan jambang tapi Ash tak ada... Lagipun Ash tak naklah ada misai dan jambang... Tak comel... ^_*

8 comments:

  1. Tetiba Wak Doyok jadi glamer...Ash dah besar nanti jadi glamer jugak eh...? Tak apa nanti waktu tu Wak Doyok dah tua...ehhehee...

    ReplyDelete
  2. ash nanti suruh mami buat misai tipu-tipu pakai kan kt ash msti sama n comel hehehehe

    ReplyDelete
  3. Kelak dah besar Asy boleh gaya sendiri sekarang kena ikut mommy punya kehendak dulu ye sayang...

    Mommy button sampai atas pun kenalah ikut. Tapi auntie tengok cute sangatlah sayang..

    ReplyDelete
  4. Tulah sana sini org ckp pasal wak doyok...okje tak tau dia ni sapa...rupanya orang ni....hehe Ash lagi style kan Ash....

    ReplyDelete
  5. Ash kena jadi cuperboy ek..kpop maybe?

    ReplyDelete

Thank You for Dropping By At Milestone of Mine - M.O.M... Mummy & Ash Heartz Uolss Deep2...

© Copyright Reserved to Milestone Of Mine l Designed by DayangDeno